Mercado

Trendikkäitä makramee-koruja rentoon bohotyyliin! Intiaaniprinsessan makrameekorut on valmistettu suomalaisista kierrätyslangoista. Jokainen koru on rakkaudella käsin tehty juuri sinulle. Teemme korut yhteistyössä kotonamme – usein aviomieheni Harold leikkaa langat oikeaan mittaan, jolloin ne ovat valmiina minulle solmeiltaviksi. Tämän jälkeen korut siirtyvät takaisin miehelleni auki harjaukseen. Lopuksi minä leikkaan ne oikeaan muotoon ja viimeistelen kauniiksi. Joskus myös pienet tyttömme haluavat osallistua korutalkoisiin ja he saavatkin silloin tällöin ojennella lankoja tai auttaa harjaamisessa. Yhteistyössä on voimaa ja porukalla on mukava puuhastella!

Korunosat ovat nikkelitestattua titaania tai erillisestä pyynnöstäsi hypoallergiamuovia. Kierrätys on lähellä sydäntäni ja siksi kiinnitän valmiit korut muutoin pahvinkeräykseen meneviin puhtaisiin kartonkeihin, jotka leikkaan oikean kokoisiksi ja painan niihin leimat. Kierrätysajatusteni mukaisesti pakkaan korvikset hyvin lähetystä varten sanomalehtiin.

Korut valmistetaan käsityönä tilauksen jälkeen ja tästä syystä toimitusaika on maksimissaan kaksi viikkoa. Hyvää ja ihanaa kannattaa odottaa, eikö <3

Kohtelethan makramee-korujasi rakkaudella ja kanna niitä ylpeydellä! Minä haluaisin nähdä miltä korut näyttävät juuri sinun ylläsi, joten otathan itsestäsi kuvan korut puettuina ja merkitse intiaaniprinsessa.fi kuvaan somessa. Käy kurkkaa myös myös kotisivuni www.intiaaniprinsessa.fi ja löydä ilmaisia makramee-ohjeita, kilpailuja, mielenkiintoisia intiaanitarinoita ja vinkkejä ympäristötietoiseen arkeen.

Kaunis kiitos tilauksestasi ❤️