Jokainen meistä voi omalla toiminnallaan ja omilla valinnoillaan vaikuttaa ympäristöön, kierrätykseen sekä kestävään elämään ja tulevaisuuteen.

Muun muassa pesuainemyrkyt kuormittavat sinua ja minua, meitä kaikkia sekä ympäristöä salakavalasti aika lailla mutta esimerkiksi huussinpesun voi hoitaa myös luonnonmukaisesti.

Tässä sinulle ohje luontoystävälliseen WC:n pesuun!

Tarvitset vain:

¤ Luomu sitruunan
¤ Etikkaa
¤ Soodaa

Tee näin:

Hiero luonnon desifiointiainetta eli sitruunaa tai limeä hanoihin.

Anna sitruunan hetki vaikuttaa. Hankaa sitten sienellä ja lämpimällä vedellä hana puhtaaksi.

Seuraavaksi ripottele hajuja ja likaa poistavaa soodaa käsienpesualtaaseen ja WC-pönttöön.

Pidätkö blogi-sivustostani? Oletko uneksinut oman verkkosivuston perustamisesta tai vanhan uudistamisesta? Voin lämpimästi suositella sivustoni lahjakkaita tekijöitä, lue lisää täältä.

Etikalla on myös desinfioiva vaikutus ja lisäksi se tappaa bakteereita. Kaada etikkaa suihkepulloon. Käytä esimerkiksi hyvin pestyä ikkunanpesuainepulloa hyväksesi sen tyhjennyttyä ja vältä näin turhaa jätettä.

Nopea ja helppo appelsiinikynttilä DIY ilman jätettä? Lue ohje täältä.

Suihkuta etikkaa pesualtaaseen ja pönttöön soodan päälle. Sooda vaahtoaa etikan vaikutuksesta ja puhdistusprosessi alkaa. Anna hetki vaikuttaa ja pyyhi sitten joko sienellä tai liinalla ja vessaharjalla.

Näin syntyi puhdas kylpyhuone ja raikas sitruunan tuoksu! Teit taitoja käyttäen vain etikkaa, soodaa ja sitruunaa, Mahtavaa!

Päivän espanjan opetus: ‘puhdas’ sanotaan espanjaksi ‘limpio’.

Siivousterkuin Emmi La Lemmetty

Olisi ihastuttavaa saada sinut mukaan some-yhteisööni! Pääset kurkistamaan monikulttuurisen perheemme arkeen ja pysyt kärryillä uusimmista tarinoista, ekohippivinkeistä ja makrameeohjeista. Someyhteisön kesken arvotaan trendikkäät käsintehdyt makramee-korvikset/koru joka kuukausi! (Katso mallisto täältä) Ollaan yhdessä enemmän, tulethan mukaan? Klikkaa näitä:

Facebook: https://www.facebook.com/intiaaniprinsessa

Instagram: https://www.instagram.com/intiaaniprinsessa.fi/?hl=fi