Onko mielessäsi majaillut kotisivujen tekeminen? tai olisiko aika uudistaa vanhat sivut? Oma aika eikä taito riitä verkkosivuston rakentamiseen – mistä löydän taitavan verkkosivutaiturin?

**Kaupallisessa yhteistyössä Räikee Oy**

Mitä tykkäät blogini ulkoasusta? Minusta se on kaunis, selkeä ja helppo käyttää – sekä minun että sinun. Blogi-sivustoni on kaikinpuolin vallan mainio! Monipuolisen tietotaidon lisäksi yrityksessä, josta palvelun ostin, on yksi kultaakin kalliimpi ominaisuus – asiakkaan kohtaaminen ja kuunteleminen on verkkosivut tehneessä yrityksessä varmasti valtakunnan aatelia. Yhteistyö on helppoa ja yhdessä tekeminen hedelmällistä.

Blogisivustoni teki yritys nimeltä Räikee Oy. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Juho Lehtola on yksi sympaattisimmista koskaan tapaamistani yritysjohtajista. Häntä on helppo lähestyä ja helppo kertoa omia aatoksiaan esimerkiksi työn jäljestä. Minusta on tärkeää tehdä yhteistyötä ihmisten kanssa, keille voi jännittämättä kertoa omia mielipiteitä! Juho onkin edelliseltä ammatiltaan kanttori!

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus uudistaa verkkosivut miellyttävän markkinoinnin ammattilaisen kanssa! Alekoodilla ‘Intiaaniprinsessa’ saa Räikee Oy:ltä 5 % alennuksen verkkosivuista, tätä uniikkia tarjousta ei kannata jättää käyttämättä!

Sukella sisään Räikee Oy:n verkkosivuille ja ota yhteyttä Juhoon tästä!

Tarjous on voimassa 31.5.2020 asti.

**Kaupallisessa yhteistyössä Räikee Oy**

Päivän espanjan opetus: ‘sympaattinen’ sanotaan espanjaksi ‘simpático’.

Olisi ihastuttavaa saada sinut mukaan some-yhteisööni! Pääset kurkistamaan monikulttuurisen perheemme arkeen ja pysyt kärryillä uusimmista tarinoista, ekohippivinkeistä ja makrameeohjeista. Someyhteisön kesken arvotaan trendikkäät käsintehdyt makramee-korvikset/koru joka kuukausi! (Katso mallisto täältä) Ollaan yhdessä enemmän, tulethan mukaan? Klikkaa näitä:

Facebook: https://www.facebook.com/intiaaniprinsessa

Instagram: https://www.instagram.com/intiaaniprinsessa.fi/?hl=fi

Kotisivuterveisin,

Emmi