Oletko mietiskellyt verkkokauppiaaksi ryhtymistä? Myisit omia tuotteitasi, ehkä digituotteitasi tai osaamistasi sinulle vaivattomasti ja asiakkaalle helposti verkossa?

**Kaupallisessa yhteistyössä Viestintä Oy Prodictum**

Minä olin pitkään mieleni syövereissä piirrellyt verkkokaupan kuvia ennen kuin vihdoin otin härkää sarvista kiinni ja ryhdyin toimeen. Olin aina elänyt siinä uskossa, että verkkokaupan rakentaminen on kallis, pitkä ja raskas prosessi mutta kas, totuus olikin aivan toinen!

Verkkokaupan pystytys ei ollut yhtään niin kallista kuin olin pienessä mielessäni kuvitellut. Kaikki tapahtui todella helposti, eikä asian takia tarvinnut valvoa yhtään yötä tai murehtia hiuksia entistä harmaammaksi. Verkkokaupan pystytys on tänä päivänä helpompaa kuin Brita-kakun leipominen!

Kuka verkkokaupan teki?

Projektin helppous johtui ehdottomasti siitä, että verkkokaupan rakennustyön teki kokenut ammattilainen, Tero Eloranta Viestintä Oy Prodictumista. Hän aluksi esitti muutamia kysymyksiä liittyen verkkokauppaan ja kertoi sitten eri vaihtoehtoja toteuttaa se. Minä toimitin materiaalit, tehtiin verkkomaksuyhtiön kanssa sopimus ja projekti oli tulilla!

Pääset tutustumaan verkkokauppaani tästä.

Tero rakensi kaupan ja välillä kyseli minulta lähinnä kaupan ulkoasuun ja rakenteeseen liittyviä mielipiteitä. Olen vieläkin puulla päähän lyöty, miten simppeliä voikaan verkkokauppiaaksi ryhtyminen olla!

Teron kanssa työskentely oli kitkatonta ja mukavaa. Parasta oli se, että kokeneena ammattilaisena hän osasi auttaa myös verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtojen, rekisteriselosteen, tietosuojan ja evästeiden kanssa.

Nyt alekoodilla ‘Intiaaniprinsessa’ saat 5 % alennuksen Viestintätoimisto Oy Prodictumilta verkkokaupan rakentamisesta. Jos yhtään mietit verkkokaupan pystyttämistä niin minä annan tälle yritykselle vahvan suosituksen!

Tarjous voimassa 31.5.2020 saakka.

**Kaupallisessa yhteistyössä Viestintä Oy Prodictum**

Päivän espanjan opetus: ‘helppo’ sanotaan espanjaksi ‘fácil’.

Olisi ihastuttavaa saada sinut mukaan makrameeperheemme some-yhteisöön! Pääset kurkistamaan monikulttuurisen perheemme arkeen ja pysyt kärryillä uusimmista tarinoista sekä makrameevinkeistä. Someyhteisön kesken arvotaan trendikkäät käsintehdyt makramee-korvikset/koru joka kuukausi vuoden 2020 ajan! (Katso mallisto täältä) Ollaan yhdessä enemmän, tulethan matkaamme? Klikkaa mukaan täältä:

Facebook: https://www.facebook.com/intiaaniprinsessa

Instagram: https://www.instagram.com/intiaaniprinsessa/

Verkkokauppaterkuin,

Emmi