Tällä ohjeella solmit ihanan boho-tyylisen makrameepannan talven paukkupakkasille! Panta on helppo ja nopea solmia, joten eikun kädet saveen ja hommiin!

Makrameeohje

Boheemi makrameepanta

Ohje on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön. Sitä ei saa kopioida, kirjoittaa, myydä tai julkaista muilla sivustoilla. Ohjetta saa jakaa sosiaalisessa mediassa niin, että linkki johtaa Intiaaniprinsessan sivustolle. Ohjeen mukaan tehtyjä valmiita tuotteita saa myydä mutta myydessä täytyy mainita ”designed by LaLemmetty”.

©Emmi Lemmetty-Garcia. Kaikki oikeudet pidätetään.


Welcome to macrame a stylish headband! You’ll find detailed pictures of each step below.

The level is easy, also suitable for beginners of macrame.

The instruction is for private use only. It may not be copied, written, sold or published on other sites. It’s permitted to share the pattern in social media when the link leeds to website of Intiaaniprinsessa. Ready-made products made according to the instructions may be sold but must be labeled ‘designed by LaLemmetty’.

© Emmi Lemmetty-Garcia. All rights reserved.

Let’s macrame!

Makramee hiuspanta
Makramee-hiuspanta

Haluaisitko oppia solmeilemaan amppelin? Ilmainen ohje löytyy täältä.

Teetkö makramee-hommia mielelläsi? Haluaisitko tehdä niitä myyntiin asti vaikkapa oman verkkokaupan kautta? Se on yllättävän helppoa ja edullista! Jos lisäansiot houkuttelee, niin lue asiasta lisää täältä.

Olisi ihastuttavaa saada sinut mukaan some-yhteisööni! Pääset kurkistamaan monikulttuurisen perheemme arkeen ja pysyt kärryillä uusimmista tarinoista, ekohippivinkeistä ja makrameeohjeista. Someyhteisön kesken arvotaan trendikkäät käsintehdyt makramee-korvikset/koru joka kuukausi! (Katso mallisto täältä) Ollaan yhdessä enemmän, tulethan mukaan? Klikkaa näitä:

Facebook: https://www.facebook.com/intiaaniprinsessa

Instagram: https://www.instagram.com/intiaaniprinsessa.fi/?hl=fi

Ps. Saitko seinäamppelin valmiiksi? Haluaisin enemmän kuin mielelläni nähdä siitä kuvan somessa 🙂 merkitse intiaaniprinsessa.fi kuvaan!

Talviterkuin Emmi